Λίγα λόγια...

Η φωτογραφία μου
Όπου και να βρεθούμε, ό,τι και να αντιμετωπίσουμε, σημασία έχει πάντα το ταξίδι... Και το ταξίδι πρέπει να είναι δύσκολο, γιατί αλλιώς είναι απλά μια βόλτα

20 Ιαν 2011

Προετοιμασία για τον Πρώτο Μεγάλο Γύρο


Αυτή τη χρονιά, σκοπεύω να σχεδιάσω/οργανώσω/ποδηλατήσω συγκεκριμένες διαδρομές που θα τις ονομάσω Μεγάλους Γύρους. Πέρσι έγινε η αρχή με τον Γύρο των Τριών Νομών και φέτος θα γίνει πιο οργανωμένη δουλειά.

Οι Γύροι αυτοί θα είναι το λιγότερο 200 χλμ και θα φτάνουν μέχρι τα 350 χλμ. Αφετηρία και τέρμα θα είναι πάντα η Φλώρινα, αλλά οι διαδρομές θα ποικίλουν, καλύπτοντας τους όμορους (και όχι μόνο) νομούς.

Αυτά λέγοντας, σημαίνει ότι οι Γυροι θα καλύπτουν τους νομούς Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Το 2011 θα ξεκινήσει ποδηλατικά με τον Πρώτο Μεγάλο Γύρο

Ο Γύρος αυτός θα εκτείνεται στους νομούς Φλώρινας, Κοζάνης και Πέλλας καλύπτοντας 200 χλμ και 1600μ υψομετρικά χονδρικά.

Η προετοιμασία ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα και θα περιλαμβάνει διαδρομές με αυξανόμενα χιλιόμετρα απο 60 μέχρι και τα 160 χλμ. Ενδιάμεσα θα παρεμβληθούν μερικές προπονήσεις στο Αερόβιο Κατώφλι.

Όταν καταφέρω να βγάλω τα 160 χλμ εύκολα, τότε θα είμαι έτοιμος. Υπολογίζω λοιπόν, ο Πρώτος Γύρος να πραγματοποιηθεί αρχές Φεβρουαρίου.

Θα σας κρατώ ενήμερους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου